Hovězí s batáty a fazolovými lusky

150g hovězí maso
150 g batáty
100 g fazolové lusky (například mražené)
5 ml olivový olej pomace nebo řepkový (lžička)
Pepř, sušený česnek, kmín podle chuti
Hovězí maso nakrájíme na drobnější kousky, pepř, koření podle chuti, vše důkladně promícháme. Batáty nakrájíme na silnější plátky, měsíčky nebo kostky, přidáme špetku drceného kmínu, olej a promícháme. Pekáč vyložíme papírem na pečení, na dno rozprostřeme batáty, pak fazolové lusky na které rozprostřeme maso. Vložíme cca na 35 minut do trouby předehřáté na 200 stupňů.
energie
434
kcal
bílkoviny
36
g
tuky
17,2
g
sacharidy
29,3
g

Kontaktní údaje

Investment laboratory D.V. s.r.o.
IČO: 17242401
Legerova 1820/39
Nové Město (Praha 2)
120 00 Praha
info@fitwin.cz
+420 775 246 962